Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАВОВІ ЗНАННЯ ЧЕРЕЗ ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ

Дата: 12.04.2018 08:56
Кількість переглядів: 589

Громадські організації, що об’єднують широкі верстви населення, сьогодні є надійними каналами комунікації для поширення правової інформації. Отож сьогодні працівники юстиції Сумщини саме серед лідерів та активістів громадських організацій провели динамічний флеш-моб, щоб надати максимум інформації щодо реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який навчає громадян механізмам захисту своїх прав у повсякденному житті у правовий спосіб, підвищує правову свідомість. А це дуже важливо для розбудови громадянського суспільства, над чим активно працюють громадські організації.
Провідним напрямом флеш-мобу була важлива тема про особливості захисту прав за допомогою переваг Закону #МаскиШоуСтоп, спрямований на розвиток ефективного і благополучного бізнес-середовища.
Позитивна реакція учасників флеш-мобу, активний діалог і налаштованість на подальшу співпрацю, підкреслили головний принцип нашої роботи: юстиція- відкрита для людей!

http://kourier.in.ua/2370-pravova-dopomoga-dlya-zhitelv-gluhvschini.html

https://05453.com.ua/pratsivnyky-yustytsiyi-nagaduyut-pro-novovvedennya-shhodo-vyyizdu-ditej-za-kordon/

 

Фото без опису          Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь