A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕРАДИВЕ БАТЬКІВСТВО

Дата: 26.04.2018 11:09
Кількість переглядів: 482

КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕРАДИВЕ БАТЬКІВСТВО

Самекримінальнавідповідальність за злочин - ухиленнявідсплатиаліментів, передбаченастаттєю 164 Кримінального кодексу України.

У Великописарівськомурайонібатько-боржник, завинившисвоїйдитинібільше 56 тисячгривень, не поспішаввирішуватицепитання, протепрацював, мавдохід. Даний факт і став підставою для притягнення батька до кримінальноївідповідальності.

Подібнийвипадокстався і у Білопіллі, де за рішенням суду матір і батька, якіухилялисявідсплатиаліментів на утриманнядитини, щоперебуває у дитячомузакладі, такожпритягнуто до кримінальноївідповідальності.
«І таких прикладівщодозахисту прав дітей на належнеутримання – стає все більше, аджецейпроцесбезповоротний, і батькам-боржникам по аліментахгодісподіватися на лояльністьдержави, органівюстиції, правосуддя і врешті-рештвласнихдітей», - зауважуєІрина Свистун, очільникюстиціїСумщини.

Додамо, щотриває активна робота ще в одному напрямкузабезпеченнясправедливості – юстиціяСумщини активно працюєщодоліквідаціїборгів по заробітнійплаті.

На сьогоднізавдякироботі штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державноївиконавчоїслужбирішень про стягненнязаборгованості по заробітнійплаті та іншихвиплат, пов’язаних з трудовимиправовідносинами, забезпеченостягненнязаробітної плати та іншихвиплат на Сумщині на суму майже 700 тисячгривень.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь