A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ «ЗАРПЛАТНЕ» ПИТАННЯ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ

Дата: 03.05.2018 11:35
Кількість переглядів: 431

НА СУМЩИНІ «ЗАРПЛАТНЕ» ПИТАННЯ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ

Напередодні фахівці юстиції Сумщини стали учасниками засідання комісії з питань забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, реалізації державної політики щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Сумської міської ради.
Говорили про причини утворення заборгованостей та шляхи їх ліквідації. Також, державні виконавці обласної юстиції довели до відома Комісії, що до боржників, які мають заборгованість зі сплати внесків до бюджету Пенсійного Фонду України, вжито вичерпних заходів щодо недопущення реалізації останніми майна, накладено арешти на рухоме й нерухоме майно та рахунки.
Саме такий формат заходу дає можливість представникам влади обмінюватись досвідом та знаходити дієві механізми виконання своєї роботи кожному органу.
Нагадуємо, що на Сумщині діє регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. За час роботи штабу стягнуто майже 700 тисяч гривень.

 

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь