A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Вишивана Вільшана

Дата: 23.05.2018 10:40
Кількість переглядів: 559

Вишивана Вільшана

 

17 травня 2018 року Вільшанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів перетворилася на казкову країну з дитячих мрій – місцеві школярі святкували День вишиванки. Яке розмаїття кольорів, орнаментів, тканин! Незліченна кількість відтінків білого, червоного, чорного! А які неперевершені фасони! Такому модному і водночас патріотичному ажіотажу позаздрили б і кращі паризькі модники.

Протягом всього навчального дня на перервах учні мали змогу потанцювати під запальні українські народні пісні. Музику чули далеко за межами школи, а тому, навіть ті, хто не знали про свято, могли долучитися до нього, займаючись своїми справами і одночасно пританцьовуючи.

Після уроків усі учні та працівники навчального закладу долучились до загальношкільного флешмобу. Та захід настільки сподобався його учасникам, що замість запланованого одного танцю виконали аж чотири. Після цього на учнів чекав неабиякий сюрприз – частування українською традиційною стравою. Вареники з сиром із задоволенням їли і наймолодшенькі, і найстарші школярі.

Давайте разом відроджувати культуру українського народу та традиції своїх предків! Адже День вишиванки це не просто чиясь забаганка; це голос предків. Вишиванка – наш генетичний код!

 

Фото без опису          Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь