A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Зональний етап фестивалю ДЮП 2018

Дата: 23.05.2018 10:45
Кількість переглядів: 488

Зональний етап фестивалю ДЮП 2018

 

18 травня 2018 року у м. Конотоп відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, учасниками якого уже котрий рік поспіль стала команда «Прометей» Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вільшанської сільської ради. У дружньому конкурсі-фестивалі зустрілися представники Роменського, Конотопського, Лебединського, Липоводолинського, Буринського та Недригайлівського районів.

Команда «Прометей» у складі Крамаренко А., Неліна В., Гриценко В., Крамаренко Ю., Криворотенка М. та Чміленка В. продемонстрували свої знання і вміння у конкурсі «Домашнє завдання». Цьогорічним девізом фестивалю стала боротьба з пожежами – «Із вогнем ти не жартуй, а життя своє цінуй!». Учасники через театральні постановки, пісні, танці піднімали актуальні питання пожежної безпеки, пропагували здоровий спосіб життя, розповідали як необхідно діяти у надзвичайних ситуаціях, а також що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Загалом, лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне: правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку лиха можна сподіватися на допомогу працівників пожежно-рятувальної служби.

Фестиваль збагатив учасників новими знаннями, друзями та яскравими враженнями. Організатори влаштували командам екскурсію до музею «Авіакон». А представники регіональних підрозділів ДСНС не залишили свої команди без призів та солодких подарунків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь