A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ДОЧЕКАЛИСЯ ВІД БАТЬКІВ СОЛІДНИХ КОШТІВ

Дата: 05.06.2018 16:25
Кількість переглядів: 412

ДОЧЕКАЛИСЯ ВІД БАТЬКІВ СОЛІДНИХ КОШТІВ
Державні виконавці міста Суми продовжують працювати над виконанням закону #ЧужихДітейНеБуває, відповідально й наполегливо захищаючи права найменших українців на отримання коштів від батьків – боржників по аліментах. 
У ситуації, коли батько заборгував дитині більше 40 тисяч гривень, працівники юстиції спрацювали професійно: проведено перевірку майнового стану боржника, накладено арешт на все рухоме та нерухоме майно. Такі заходи вплинули на батька-боржника і він повністю сплатив належні його дитині кошти.
Після розмови з виконавцями, які детально пояснили обмеження, що можуть застосовуватися до батьків – боржників по аліментах, батько усвідомив, що поблажок не буде і сплатити борг доведеться. Суворий закон, але він справедливий щодо дітей, їхнього фінансового забезпечення. Отож, батько знайшов можливість і сплатив заборговані своїй дитині 34 тисячі гривень.
На часі – прийняття другого пакета документів у рамках закону #ЧужихДітейНеБуває. Його мета дуже благородна – маленькі наші громадяни мають право на вчасне отримання коштів від батьків, і ніяких преференцій ні чиновникам, ні депутатам не буде.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь