Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗА МАМУ Й ЗА ТАТА: НА ОХТИРЩИНІ РІДНИЙ ДІДУСЬ ОПІКУЄТЬСЯ ДВОМА ДІТЬМИ

Дата: 08.06.2018 09:58
Кількість переглядів: 422

ЗА МАМУ Й ЗА ТАТА: НА ОХТИРЩИНІ РІДНИЙ ДІДУСЬ ОПІКУЄТЬСЯ ДВОМА ДІТЬМИ

Будь-які кошти не зможуть замінити дитині батьківської любові і тепла, проте, стягнення аліментів з недобросовісних батьків – це хоч і маленький, але шанс - забезпечити малечі потрібний розвиток і нормальне дитинство.
На Охтирщині замість батьків двома дітками опікується рідний дідусь, який всіма силами старається замінити малим тата й маму. І саме він намагається нагадати нерадивим батькові й матері про необхідність піклуватись про сина й доньку.
Не бажаючи неприємного розголосу, мати, яка ухилялася від сплати аліментів, покладених на неї судовим рішенням, одразу знайшла понад 30 тисяч гривень, як тільки отримала від державного виконавця постанови про її обмеження у праві виїзду за межі України, полюванні, користуванні зброєю і керуванні транспортними засобами. Нажаль, 4 постанови пробудили в жінці не совість, а лише страх осоромлення.
Нагадуємо, Міністерством юстиції України ініційована друга хвиля законодавчого посилення відповідальності неплатників аліментів.
Серед новацій - додаткові фінансові санкції для батьків-боржників, автоматизований арешт їх коштів, кримінальна відповідальність за ухилення від відпрацювання боргу перед своїми дітьми на суспільно-корисних роботах, а також можливість втратити чиновницьке крісло за борг перед дитиною.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь