A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Випускний вечір 2018

Дата: 29.06.2018 15:00
Кількість переглядів: 504

Повітряні кульки... Букети квітів у руках у батьків... Дзвінкий сміх випускників... Сумний задуманий погляд класного керівника... У Вільшанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ВИПУСКНИЙ!

Дорога до атестату для 7 тепер уже дорослих школярів була довгою та непростою. Та випускний вечір став неперевершеним завершальним акордом всієї цієї шкільної казки. Одинадцятикласники зі своїми батьками відвідали Михайлівську святиню, де разом з отцем Анатолієм провели святкову службу та поговорили про майбутнє доросле життя. Нарешті відновили стару добру традицію – урочисту ходу випускників до школи! Вшанували захисників держави біля меморіального комплексу села.

Свято розпочалося прощальним вальсом випускників, які відпустили у минуле свої дитячі захоплення та іграшки. Ніхто не зміг стримати сліз під час вітального слова директора Захарченко В.О. Пишатися є чим – всі 7 випускників нагороджені грамотами різного рівня за особливі заслуги у навчанні та громадському житті школи. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Вільшанський сільський голова Мельніков М.В. та вручив випускникам свій традиційний подарунок – ящик шапанського.  Сюрпризом для випускників став подарунок від молодих педагогів – запальний танок. Подяки батькам, квіти вчителям, прощання з класним керівником, запальний флешмоб, веселі пісні – вистачало всього.

Зусріч світанку, за словами самих випускників, настала аж занадто швидко. Були і святкові феєрверки, і розбита тарілка з мріями на прощання, і повітряні кульки, що символізували дитинство, у небі... А ще сумні погляди педагогічного та батьківського колективу, бо таких випускників у школі більше вже ніколи не буде!..

У добру путь! Бажаємо щасливої життєвої дороги!

 

.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь