A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

БЕЗКОМПРОМІСНА БОРОТЬБА З НЕПЛАТНИКАМИ АЛІМЕНТІВ НА СУМЩИНІ

Дата: 20.06.2018 10:29
Кількість переглядів: 483

Фахівці юстиції Сумщини щоденно доводять, що горе-батьки, які забувають про свої батьківські обов’язки, все одно їх виконають, хоч і в примусовому порядку. І за несплату аліментів можна ризикнути, а то й позбавитись будь-яких статків - майна, рахунків чи, навіть, землі.
Державні виконавці виявили у жителя Краснопільщини земельний пай, який той здає в оренду одному з приватних підприємств. В результаті чого кошти в сумі понад 7 тисяч гривень були стягнуті в рахунок погашення заборгованості зі сплати аліментів.
В ході примусового виконання рішення суду на кошти та майно горе-батька з Білопільського району було накладено арешт та винесено постанови про обмеження, що спонукало його все ж сплатити 15 тисяч гривень заборгованих аліментів.
Житель міста Суми тривалий час ухилявся від обов’язку утримувати свого сина Давида. Внаслідок чого накопичився борг у сумі 30 тисяч гривень. Застосування до чоловіка обмежень у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю, і до всього ще й арешт коштів, змусили сплатити заборговане власній дитині. 
На Конотопщині безвідповідальний батько, починаючи з січня 2006 року сплачував аліменти на утримання власної дитини у мізерному розмірі. В результаті чого утворилася заборгованість понад 48 тисяч гривень. Чоловік хотів поїхати за кордон, і «зазирнув» в Єдиний реєстр боржників. Коли побачив своє прізвище, все ж вимушений був сплатити накопичений борг.
Чоловік з Лебединщини не сплачував аліменти на користь доньки Світлани і заборгованість сягнула майже 50 тисяч гривень. 4 обмежувальні постанови від державних виконавців змусили чоловіка сплатити всю суму.
Державні виконавці юстиції Сумщини на практиці доводять, що законодавчі зміни діють і недобросовісним батькам доведеться згадати про своїх дітей.
Закон – один для всіх!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь