A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

День захисту дітей

Дата: 04.06.2018 13:40
Кількість переглядів: 470

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та  надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими , щасливими та  радісними. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

 Тому, не став винятком і цей рік, 1 червня в  Вільшанському  дошкільному навчальному закладі «Ромашка» традиційно  пройшло свято  присвячене дню захисту дітей.

На свято до дітей завітав Клоун з цікавими іграми та конкурсами, разом з дітками він подорожував країною дитинства, діти співали, танцювали таночки, розповідали вірші.

В кінці свята  на всіх діток чекали подарунки : різнокольорові кульки, іграшки  та солодощі.

Хочеться висловити подяку Вільшанській сільській раді та Відділу освіти, молоді та спорту Вільшанської сільської ради за допомогу в придбанні подарунків для діток.

Фінальним акордом свята стала колективна організація малюнку на асфальті та  святкова дискотека.

День захисту дітей у Вільшанському ДНЗ «Ромашка»  пройшов разом з веселою піснею, танцями, іграми та радісним дитячим сміхом.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь