A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДКРИТО, ДОСТУПНО, БЕЗ ЧЕРГ: В СУМАХ ПОЧАВ ДІЯТИ «OPEN SPACE»

Дата: 09.07.2018 13:34
Кількість переглядів: 484

Заступник Міністра юстиції Олена Сукманова урочисто відкрила у місті Суми зручний офіс європейського зразка «Open Space». Відтепер послуги у сфері державної реєстрації стали ще більш доступними і для жителів Сумщини. Саме тут без черг і часових затрат можна отримати 18 послуг, серед яких свідоцтво про народження, зміна імені, шлюб чи його розірвання, повторні свідоцтва та витяги з державного реєстру актів цивільного стану.
До церемонії відкриття долучився і голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, який не лише підтримав ініціативу створення даного центру для громадян Сумщини, а й надав всебічну підтримку для втілення запланованого. 
Поважні гості першими випробували процедуру отримання послуги і усміхнені працівниці забезпечили їх надання на найвищому рівні.
Олена Сукманова відзначила зручність можливості оплати послуги на місці, адже не потрібно шукати відділення банку і це значна економія часу.
Начальник управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Ірина Дубиківська наголосила, що в Сумах відкрився п’ятий по Україні «Open Space» і перший – хто пропонує можливість проставлення апостилю.
Через декілька хвилин після відкриття до центру завітав громадянин Сирії, якому знадобилось саме проставлення апостилю. Її чоловік отримав швидко, комфортно і, що примітно, англійською мовою, що ще раз показує високий професійний рівень всіх працівників.
Зі слів Ірини Свистун, вдосконалення інституту публічних послуг – визначальний чинник в забезпеченні реалізації прав громадян та підняття їх рівня довіри до влади. Надання максимально прозорих швидких і доступних сервісів європейського стандарту – вірний напрямок в розбудові демократичної правової держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь