A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

КАТАЛИСЯ «З ВІТЕРЦЕМ», А ПОТІМ ПРИМУСОВО ПЛАТИЛИ ШТРАФИ

Дата: 27.07.2018 15:10
Кількість переглядів: 427

Порушення правил дорожнього руху завжди призводить до штрафів – цю істину повинні б запам’ятати водії. Але, як свідчить практика, вони частенько про це забувають.
От тоді й складається так, що за порушення доводиться платити – і тут вже не до веселощів. У Тростянці чоловік проїхався на мопеді «з вітерцем», бо перед цим вживав алкогольні напої. Судом йому було накладено штраф у розмірі 10200 грн. Сплачувати штраф не хотілось, чоловік звертався й до Апеляційного суду, але справедливого покарання у вигляді штрафу уникнути не вдалося, хоча з оплатою знову не поспішав. І тільки тоді, коли виконавча служба попередила про можливий арешт майна і коштів на рахунку, чоловік негайно сплатив всю суму.
Подібні ситуації завершилися сплатою штрафів і в Роменському та Путивльському районах, де виконавчими службами вдалося стягти з боржників по 10200 грн, а також відповідні платежі до бюджету.
Можливо, ці факти примусять когось зупинитися перед тим, як сідати за кермо напідпитку та літати «з вітерцем», адже сплати штрафів уникнути не вдасться.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь