A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

День села Білоярське

Дата: 20.08.2018 20:28
Кількість переглядів: 406

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів,
і роздоллям небес, і піснями гаїв,
і полями, де сонячне світить чоло –
пахне цвітом село…..».

Щорічно за традицією, 19 серпня, мешканці села Білоярське  відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

          Свято розпочалось концертною програмою за участю Вільшанського будинку культури. До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває практично раз на рік.  

       Із теплими словами до білоярців звернувся  Вільшанський  сільський голова Михайло Віталійович Мельніков. Вітаючи  зі святом, Михайло Віталійович , подякував  тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Окрім концерту гості та жителі села Білоярське могли пригоститися українською стравою – кулішем. Виготовляють її селяни власноруч і по певним технологіям, які знають виключно місцеві жителі. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих. Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Білоярське.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь