A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Моє рідне село – доброти і любові криниця

Дата: 27.08.2018 10:19
Кількість переглядів: 431

У суботу, 25 серпня  День села відзначило село Козельне.  Цей день зібравбагато люду, на святібули  присутні не тількимісцевіжителі, а йгості села та запрошенніартисти.  Мешканці завжди славилисясвоєюгостинністю, тож, і цього разу свято вдалося на славу. Святковапрограмапідназвою "Село моє, для мене ти єдине" розпочалася у концертнійзалісільськогоБудинкукультури, зісцениякоїусіх гостей свята віталимісцевіаматорисцени — творчіколективи та сольнівиконавці, якіприсвятилирідному селу своїтанці тапісні. Місцеві артистидоклаливсіхзусиль, абиподаруватиглядачамприємнісвятковіемоції. І їмцевдалося, аджевсівиступисупроводжувалисягучними аплодисментами.

З вітальними словами, грамотами та цінними подарунками до присутніх звернулися:голова Вільшанської сільської ради Михайло Віталійович Мельніков,голова  Недригайлівської районної ради Іван Володимирович Нанка, голова Недригайлівської районної державної адміністрації Сергій Михайлович Панченко.

Свято завершилося народним гулянням. Жителі села Козельне —  одна велика родина, тож святкування було по – родинному затишним.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь