A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

РОЗЦВІТАЙ, УКРАЇНО-ВИШИВАНКО, МІЦНІЙ ПРАВОМ, БЛАГОСЛОВЛЯЙСЯ НА ДЕНЬ ЗАВТРАШНІЙ

Дата: 28.08.2018 14:05
Кількість переглядів: 498

Працівники обласної юстиції стали частиною параду вишиванок, що багатолюдним потоком заполонив Суми. Його присвятили державним святам, висловлюючи цим самим шану символам нашої держави.
Щирі посмішки, красиві яскраві узори на вишиванках, де кожен стіжок – то код на успіх і благополуччя, що переходить від покоління до покоління, наповнюючись життєдайною силою. Цією силою й тримається Україна, розгортаючи свої вишиті крила для впевненого польоту у день завтрашній – світлий, мирний, радісний.
В одному ритмі з учасниками параду вишиванок, на піднесенні, фахівці юстиції не забули й про своє важливе призначення – нести правові знання. Разом з вітаннями люди отримали візитівки з номером телефону єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103, де кожен може отримати правову консультацію та інформаційні буклети.
Долучились до «вишитих заходів» і фахівці юстиції по всій області, які в український сорочках також вітали жителів своїх міст зі святами та «роздавали» правові знання кожному.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь