A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

РОБОЧА МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ

Дата: 28.08.2018 12:13
Кількість переглядів: 495

Робоча мобільна група у складі спеціалістів юстиції Сумщини та центру з надання безоплатної правової допомоги продовжують виїзди до жителів сіл області. Цього разу фахівці-правники побували у селах Туря та Миропілля, що у Краснопільському районі.

Сільські жителі уже проінформовані про сучасні сервіси Мін'юсту, доступною є інформація про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО!», але правові проблемні ситуації виникають і громадяни потребують кваліфікованих консультацій.

Мешканці, що завітали до консультаційного пункту цікавили найрізноманітніші питання. Зокрема, як оформити паспорт, коли в людини на руках ще й досі паспорт радянського зразка, хто видає довіреності для отримання коштів у банках, як обліковується спеціальний стаж, який порядок приватизації земельної ділянки.

Очікувано, особливий інтерес викликали питання отримання аліментів, нові ініціативи, що вже стали законом, зокрема, про притягнення нерадивих батьків до суспільно-корисних робіт.

Коли про це заходить мова, люди жваво обговорюють другий пакет законів #ЧужихДітейНеБуває, підтримують ініціативи на захист благополуччя дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь