A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УРОКИ ПРАВА – БІЛЬШЕ, НІЖ ШКІЛЬНА ДИСЦИПЛІНА

Дата: 05.09.2018 09:49
Кількість переглядів: 530

Яскравими логотипами «Я МАЮ ПРАВО!» розцвіли шкільні класи в перші дні навчального року. Це фахівці юстиції Сумщини прийшли до дітлахів, щоб провести перші уроки – уроки правових знань. Це справді, більше ніж уроки, адже правом тримається держава, правова країна має успішні перспективи заради кожного громадянина.

Найголовніше для кожної дитини – це знати свої права та обов’язки, отож, у рамках уроків учні середніх класів отримали інформацію про права та обов’язки дитини, передбачені нормативно-правовими актами та Конституцією України, грали в ігри та наклеювали на паперове дерево листочки зі своїми правами та правилами поведінки. Діти були дуже зацікавлені, задавали багато запитань, цікавилися напрямами діяльності юстиції.

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» увійшов у життя суспільства для того, щоб кожен знав свої права та міг їх захистити, а особливо важливо доносити ці знання дітям, адже вони ще маленькі і дуже вразливі, і чим більше ми їх наповнимо правовими знаннями там впевненіше і сміливіше вони йтимуть по життю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь