A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПРО «ЗАБУТІ» АЛІМЕНТИ НАГАДАЄ ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ

Дата: 04.09.2018 13:02
Кількість переглядів: 389

Якими б не були суми заборгованих аліментів, йдеться про 5 тисяч чи 30, юстиція Сумщини активно працює над тим, щоб діти отримали належне.

Батько з Недригайлівщини забув про сплату аліментів, проте, після накладення арешту на рахунки в банківських установах та втрати можливості користуватися банківською картою, він таки сплатив сину аліменти, у сумі майже 5 тисяч гривень.

Так само в Сумському районі арешт на кошти боржника у фінансових установах змусив батька сплатити аліменти дитині у розмірі понад 6 тисяч гривень.

Ще один боржник з Недригайлівського району «зміг» накопичити борг по сплаті аліментів більше ніж 8 тисяч гривень, маючи обов’язковий платіж лише 350 гривень на місяць. Державний виконавець знайшов важелі впливу на такого тата, роз’яснивши про можливі обмеження відносно нього та направивши постанову на його місце роботи про відрахування аліментів із заробітної плати, так як боржник щойно влаштувався офіційно працювати. Після цього донька Єлизавета отримала 3 тисячі гривень безпосередньо від тата та ще майже 6 тисяч надійшло на депозитний рахунок відділу від роботодавця, які на даний час перераховані стягувачу.

У Роменському районі сплатити аліменти у розмірі більше 30 тисяч гривень батька змусили чотири постанови державного виконавця про обмеження, передбачені законодавством.

Отже батьків, які забувають про своїх рідних дітей, санкції, передбачені Законом #ЧужихДітейНеБуває, змусять згадати про них та подолати цю ганебну проблему несплати аліментів власним дітям.

Нагадуємо, що вступив в силу другий пакет законів #ЧужихДітейНеБуває, який ще більше посилює відповідальність злісних неплатників аліментів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь