A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕСТРАЦІЙНА СЛУЖБА ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ: СПРЯМОВУЄМО ЗУСИЛЛЯ НА ПЕРСПЕКТИВУ

Дата: 10.09.2018 16:11
Кількість переглядів: 448

Керівники відділів державної реєстрації області на нараді обговорили важливі питання діяльності. Найперше, звернули увагу на новели в законодавстві, щоб працювати в ногу з часом, реагуючи на всі зміни. 
Закон #ЧужихДітейНеБуває торкнувся не тільки державної виконавчої служби, окремі питання торкаються й органів реєстрації. Крім того, приділяється активна увага виявленню дітей в дошкільних та загальноосвітніх закладах, у яких відсутні документи про державну реєстрацію народження, особливу увагу звертаючи на осіб ромської національності.
«Важливим елементом роботи є постійне підбиття підсумків. Так ми бачимо плюси і мінуси своєї роботи, – говорить заступник керівника обласної юстиції з питань державної реєстрації Наталя Дуднікова. – Проведена нами нарада показала реальну картину роботи, ми побачили перспективи, подивилися на важливі питання, над якими будемо працювати. Вони, зокрема, стосуються реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» разом з центрами надання адміністративних послуг в районах, містах та об’єднаних територіальних громадах області».

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь