Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УРОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО БАТЬКІВСТВА ВІД ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

Дата: 11.09.2018 10:48
Кількість переглядів: 436

Протягом трьох років батько-сумчанин не сплачував аліменти на користь свого сина Максима. Підростав син, накопичувалися борги, вони сягнули більше 33 тисяч гривень. 
Після набрання чинності другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуваєдержавним виконавцем стосовно вищевказаного нерадивого батька застосовані нові фінансові санкції: накладений штраф у розмірі 50% від загальної заборгованості, що становить близько 17 тисяч гривень та нараховано виконавчий збір у розмірі понад 3 тисячі гривень.
Коли у чоловіка виникла потреба закордонної поїздки, його зустріло рішення про відмову в перетині державного кордону України. І саме такі вчинені державним виконавцем обмеження змусили «батька» знайти час та разом з багажем завітати до органів юстиції Сумщини, сплатити заборгованість по аліментах разом зі штрафом на користь своєї дитини, виконавчим збором та витратами на проведення виконавчих дій. 
Висновок один: Закон діє і буде діяти, і на кожного несумлінного платника аліментів знайдеться засіб впливу, що змусить виконати покладені на нього обов’язки. І хай для інших це буде справжнім уроком!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь