A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Моє рідне село Комишанка, ти цілющий бальзам для душі

Дата: 24.09.2018 13:16
Кількість переглядів: 838

Двадцять другого серпня у мальовничому селі Комишанка Вільшанської об’єднаної територіальної громади відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села.

Святкування розпочалось із молитви та вітального слова настоятеля церкви Різдва Пресвятої Богородиці отця Володимира. Офіційну частину свята продовжив староста села Комишанка – Рябченко П.Ф., який в своїй промові відмітив про велику значимість святкування Дня села. Що таке свято єднає всіх жителів села та навколишніх сіл нашої об’єднаної територіальної  громади, яких пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія села Комишанка, його самобутність є часточкою історії нашої України. А історію творять люди, працьовиті, відданість та любов  яких до рідної землі заслуговують на велику повагу.

До вітального слова запросили  голову Вільшанської сільської ради Мельнікова М.В., який  звернувся до комишанців та гостей з привітаннями та побажаннями добра, здоров’я, родинного затишку. Щоб в кожній домівці панували мир та спокій, збувалися всі заповітні мрії.

Дякували цього дня і тим, хто зробив і робить вклад у розвиток села – директор заводу силікатної цегли міста Суми Мірошниченко Петро Михайлович, генеральний директор ТОВ «Суминасіння», член Недригайлівського земляцтва міста Суми  Заїка Андрій Іванович.

За сценарієм свята увага була приділена всім категоріям жителів села. Вшановували щирими словами, задушевними піснями та гарними подарунками подружню пару, яка прожила разом 50 років, старожилів села, наймолодшого жителя Комишанки.

Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями народний аматорський ансамбль народної пісні «Сузір’я» Вільшанського  СБК та народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Візерунок» Комишанського СБК. Святкову програму продовжила  своїми привітаннями Сумська обласна філармонія. Глядачі із захопленням вітали гучними оплесками їх чудові виступи.

Свято завершилося народним гулянням. Жителі села Комишанка —  одна велика родина, тож святкування було по – родинному затишним.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь