A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

У ЦЕНТРІ УВАГИ – КОНКРЕТНІ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 03.10.2018 13:10
Кількість переглядів: 436

Конкретна ситуація стала приводом для позачергового засідання оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя. Його очільник – голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, та члени штабу: керівники юстиції Сумщини, правоохоронних органів, управління Держгеокадастру розглядали звернення, що стосується відновлення прав на земельну ділянку ТОВ «Міжрегіональний центр фондових технологій».

Розглянувши звернення, учасники засідання прийняли рішення: доручити керівництву Головного управління Держгеокадастру розібратися з правами на земельну ділянку, щодо якої звернулося згадане товариство.

«Кожне звернення, що стосується землі, – важливе, незалежно від площі чи ситуації, що складається навколо, – наголошує керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун. – Ми повинні забезпечити законність прав на землю. Для цього проводяться засідання оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя, працює телефонна лінія щодо протидії аграрному рейдерству - 099-50-60-222 .

До речі, спочатку року на лінію отримано 117 дзвінків. Велику роль відіграють і мобільні групи по доступу до безоплатної правової допомоги, які виїжджають у райони області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь