A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

РЕМОНТ ДОРIГ У ПРIОРИТЕТІ

Дата: 10.10.2018 14:57
Кількість переглядів: 495

Сьогодні в селах існує безліч проблем, які стосуються насамперед благоустрою та інфраструктури. Найактуальніша з них — відсутність якісних доріг. Тому агропідприємства компанії «Дружба Нова» спільно з БФ «Разом з Кернел» систематично інвестують кошти в проекти, спрямовані на покращення стану транспортних артерій підопічних сіл.

Зокрема, завдяки допомозі від підприємства «Дружба Нова» був проведений поточний ремонт  дороги між селами Великі Будки - Деркачівка Вільшанської сільської ради. Протяжність шляху — близько 2км.. Стан дорожнього покриття потребував оновлення. Саме з таким проханням — допомогти привести до ладу дорогу — звернулася до Компанії Вільшанська сільська громада. І кернелівці не відмовили, а одразу взялися до справи.

Підприємство «Дружба Нова» (Кернел) та БФ «Разом з Кернел» спрямували на цю справу 250 тис. грн., а також Служба  автомобільних доріг Сумської області надала 250 тис. грн..

Жителі Вільшанської громади вдячні підприємству «Дружба Нова» спільно з БФ «Разом з Кернел» та Службі  автомобільних доріг Сумської області за те, що не залишаються осторонь буденних проблем і потреб. Безперечно, одразу і в усьому навести лад неможливо, проте крок за кроком проекти реалізовуються, які покращують умови життя в селі. Переконані, що надалі з таким орендарем, як «Дружба-Нова» (Кернел) вдасться досягти поставлених цілей.

Дякуємо за увагу та підтримку!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь