A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Про це Спецкор дізнався у Юстиції Сумщини.

Дата: 18.10.2018 10:01
Кількість переглядів: 403

Жителя Роменщини змусили сплатити більше 14-ть тисяч заборгованих аліментів обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю, а також арешт майна і грошових коштів. До того ж, завдяки нововведенням Закону #ЧужихДітейНеБуває чоловік сплатив не лише борг, а ще й 50% штрафу і виконавчий збір, що в сумі склало понад 23 тисячі гривень.

Понад 15-ть тисяч гривень для неповнолітньої доньки Поліни заборгував житель Глухівського району, бо сплачував аліменти не в повному обсязі. Після застосування до нього державними виконавцями обмежень та арешту всього майна, батько сплатив заборговане.

Житель Лебедина не систематично сплачував аліменти для своєї доньки Віри і накопичив майже 31 тисячу гривень заборгованості. Проте, чоловік не став «сперечатись» з аргументами державних виконавців, та сплатив дитині всю суму. Останніх двох батьків штрафи оминули, бо заборгованість не досягла 1 року.

До слова, Тільки з моменту набрання чинності ІІ пакетом Закону #ЧужихДітейНеБуває державними виконавцями стягнуто майже 20 мільйонів гривень аліментів, сумарно ж за рік – понад 95 мільйонів гривень.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь