A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ДО НАДАННЯ ПРАВОВИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ ДОЛУЧАЮТЬСЯ ЮРИДИЧНІ КЛІНІКИ

Дата: 26.10.2018 09:54
Кількість переглядів: 483

Холодний осінній день виявився продуктивним та насиченим – традиційний виїзд робочої мобільної групи увінчався успішною ініціативою. Вперше до консультування громадян «на виїзді» долучиласяюридична клініка Сумського національного аграрного університету. Юстиція Сумщини впроваджує нові форми взаємодії зі студентами, адже це чудова нагода для них перейняти досвід надання консультацій та й взагалі спілкування з людьми, які так необхідні для юриста.

Сьогодні спеціалісти мобільної групи відвідали Краснопільщину. Цього разу безкоштовні правові консультації отримали жителі села Угроїди та самого районного центру.

Бажаючі отримати правову допомогу, радо підходили до розгорнутої спеціалістами-правниками консультаційної точки. Питання були найрізноманітніші: оформлення спадщини, порядок виплати «дітям війни», як переоформити свідоцтво про одруження та паспорт. Переселенцям було роз’яснено порядок поновлення документів, які були втрачені на непідконтрольній Україні території.

Завдяки проекту «Я МАЮ ПРАВО!» вже багато селян вирішили свої проблеми правового характеру і тому на приїзд мобільної групи люди завжди чекають. Фахівці юстиції не тільки надають повні, вичерпні та кваліфіковані відповіді, а ще й інформують селян з актуальних питань: як протидіяти булінгу та домашньому насильству, які права гарантуються захисникам України, як отримати аліменти та як оформити договір оренди землі, а також про переваги впровадження законопроекту № 9140 щодо захисту економічних та спадкових прав громадян у сільській місцевості.

Юстиція - відкрита для людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь