Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

КОРИСНІ ЗНАННЯ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ПРЕЗЕНТОВАНІ В ЦІКАВІЙ ФОРМІ

Дата: 26.10.2018 10:03
Кількість переглядів: 504

Для того, щоб донести дітям правову інформацію у зручній та цікавій для них формі, юстицією Сумщини був створений пересувний «ПРАВОВИЙ MessageBox». В ньому знаходяться буклети з корисною та актуальною інформацією: як протидіяти булінгу та домашньому насильству, а також про порядок виїзду дітей за кордон з одним з батьків.
Такий інформаційний товариш дуже полюбився учнями. Він із тижня в тиждень переходить від школи до школи і за сім днів фахівці юстиції поповнюють його майже тисячею буклетів.
На цьому тижні пересувний «ПРАВОВИЙ MessageBox» зупинився в Сумському закладі загальної середньої освіти № 26. І на цьому тижні учні матимуть змогу отримати корисну для себе інформацію. Окрім того, в буклетах міститься номер телефону - 0 800 213 103, за яким кожен може звернутися для отримання безкоштовної правової допомоги.
Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь