Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ІНІЦІАТИВУ МІН`ЮСТУ ПО УПРОВАДЖЕННЮ НОТАРІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ СЕЛА ПІДТРИМУЮТЬ У СУМСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 05.11.2018 09:28
Кількість переглядів: 479

Важливий елемент втілення ініціатив Мін’юсту в життя – вивчення громадської думки, щоб прийняті рішення були співзвучними з думками громадян.
Фахівці обласної юстиції побували у Сумському районі для того, щоб вивчити позицію сільського населення щодо діяльності «Уповноважених осіб» Мін’юсту, які відповідно до законопроекту №9140 зможуть вчиняти такі нотаріальні дії як: оформлення спадщини, дарування та договорів довічного утримання, засвідчення вірності копій документів, а також видача свідоцтв про народження і смерть. Громадяни, з якими спілкувалися, давали однозначні відповіді: ініціатива актуальна, у разі її втілення в життя, багато людей будуть вдячними за те, що зможуть отримати нотаріальні послуги без поїздок у Суми, очікування в чергах, без зайвих фінансових витрат.
Отож, думка сільського населення звучить переконливо: селяни підтримують ініціативу, спрямовану на доступність нотаріальних послуг.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь