A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ: ПОВЕРНУТИ КОШТИ НАЙМЕНШИМ ГРОМАДЯНАМ

Дата: 08.11.2018 09:49
Кількість переглядів: 435

Не дбати про своїх дітей явище ганебне як для матері, так і для батька. Закон #ЧужихДітейНеБуває покликаний подолати це явище та покращити життя дітей, яких батьки залишили без допомоги.

ВНедригайлівському районі чоловік не поспішав сплачувати аліменти на користь дружини до досягнення дитиною трирічного віку та на користь маленького синочка, поки в ситуацію не втрутився державний виконавець. Дізнавшись про наслідки несплати аліментів: від тимчасових обмежень до кримінальної відповідальності, чоловік вирішив не призводити до їх настання та сплатив майже 14 тисяч гривень заборгованих аліментів.

На Білопільщині з матері, позбавленої батьківських прав, вдалося стягнути понад 19 тисяч гривень аліментів на утримання її дітей за рахунок звернення стягнення на орендну плату, яку вона отримала від надання в оренду земельного паю.

Сумчанина змусило сплатити аліменти у розмірі майже 30 тисяч гривень обмеження у праві виїзду закордон, застосоване постановою державного виконавця відповідно до закону #ЧужихДітейНеБуває. Додатково батьку були нараховані фінансові санкції за несплату дитині аліментів більше двох років у розмірі 30% від суми заборгованості.

Юстиція Сумщини скеровує всі зусилля на те, щоб права найменших громадян були захищені і діти отримували належні їм кошти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь