A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СТОП БУЛІНГ!

Дата: 21.11.2018 12:20
Кількість переглядів: 488

Розвиток дитини та формування її як особистості - дуже важливий та складний етап. Ще зі шкільної лавки потрібно прививати дитині такі поняття як «чесність», «людяність», «правда», «добро», адже діти – це майбутнє держави і їх вчинки правильні чи навпаки, як правило, залежать від проведеної роботи з ними дорослих( батьків,вчителів,опікунів та ін.). Дитині слід з малечку робити так звану «роботу над помилками», характеризуючи її погані вчинки.

З цією метою запобігання в учнівському  середовищі будь-яких проявів насильства 20.11.2018 року головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру БВПД Вадим Терещенко разом з інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Недригайлівського ВП лейтенантом поліції Аліною Кириленко та старшим інспектором сектору кадрового забезпечення Роменського відділу поліції ГУНП в Сумській області Оленою Мартиненко ознайомив учнів Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів з таким явищем як «булінг», вплив цього явища на окрему особистість  і учнівський колектив в цілому, методами профілактики насильства та запобігання.
Головний спеціаліст наголосив на тому, що особливе місце приділяється шкільному насильству, яке стрімко набирає обертів і дуже поширюється. Жертвами булерів стають діти різного віку. Особливої уваги потребують  діалоги  в соцмережах із зловмисником, часто такі переписки мають фатальні наслідки, постраждалі малолітні в подальшому потребують тривалої роботи з психологом. Під час доповіді працівником бюро були вручені інформаційні брошури з переліком прав та обов’язків дітей та доведено до відома присутніх місце розташування бюро.        

Довідково:

        Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою:

вул. Сумська, 13, смтНедригайлів,Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29

з територіальним обслуговуванням смтНедригайлів, Недригайлівський район.    E-mail: nedryhailivske@legalaid.sm.ua

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь