Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА В СУМСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 30.11.2018 15:00
Кількість переглядів: 436

Цього разу правові консультації від фахівців юстиції Сумщини та центру з надання безоплатної правової допомоги мали змогу отримати жителі Сумського району.

Виїзна мобільна група розгорнула свою роботу вселищі міського типу Низи та в селі Бездрик.

Сільські жителі всіх районів області вже проінформовані про сучасні сервіси Мін'юсту, доступною є інформація про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО!», проте правові проблемні ситуації виникають і громадяни потребують кваліфікованих консультацій. Цього разу жителів інформували з актуальних правових питань, а саме – щодо порядку оформлення спадщини, поділу майна подружжя при розлученні, збільшення розміру аліментів, приватизації земельної ділянки та виплат «дітям війни».

Не залишили без уваги й Законопроект #РЕЙДЕРСТВОСТОП, що має на меті захист бізнесу і права власності громадян, адже право власності є невід’ємною, основоположною частиною правової держави.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь