A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВОЄННИЙ СТАН НА СУМЩИНІ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ ГРОМАДЯНАМ

Дата: 03.12.2018 14:50
Кількість переглядів: 421

Враховуючи запровадження воєнного стану, ситуація на Сумщині стабільна та контрольована, тому жителям області варто зберігати спокій.

Рада оборони області повідомляє, що посилені заходи будуть здійснюватися щодо охорони державного кордону, в тому числі вводиться заборона без документів знаходитися у прикордонній зоні, заборона на аеро-відео-фотозйомку без погодження з відповідними службами та військовими частинами.

Права громадян обмежуватись ніяк не будуть.
Варто зазначити, що задля безпеки жителів області буде здійснюватися патрулювання, особливо в нічний період, у зв’язку з чим можливі перевірки документів та проведення огляду речей та транспорту.

Державні органи, навчальні заклади, банки та фінансові установи, лікарні, залізниця та мобільні оператори працюють в звичному режимі.

Введена заборона на проведення сільськогосподарських робіт на території 1 кілометра від кордону з 18:00 до 06:00 без відповідних дозволів прикордонників.

Крім того, на території області вводиться часткове обмеження продажу алкогольних напоїв – з 23:00 до 06:00, заборону продажу алкогольних напоїв людям у військовій формі та правоохоронцям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь