A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

У ШКОЛАХ СУМЩИНИ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК «ПРАВА ЛЮДИНИ»

Дата: 11.12.2018 09:18
Кількість переглядів: 433

Всеукраїнський тиждень права вдало стартує цікавими заходами. Чисельною аудиторією стали школярі Сумщини, для яких у всіх навчальних закладах  було проведено урок «Права людини».

Це дуже знакова тема, адже  нині виповнюється 70 років з дня прийняття Організацією Об’єднаних Націй  Загальної декларації прав людини. Документ став основою правозахисної роботи у всьому світі і використовується у національних правових актах.

Школярам важливо знати про права людини, розуміти велике значення історичного документа, який і сьогодні є важливим для розвитку суспільств на демократичних гуманних принципах.

         Дуже важливо сприяти вихованню у дітей правомірної поведінки, поваги та необхідності дотримання законів, прав та обов’язків, адже всі мають усвідомлювати свої права та поважати права інших.

         Спеціалісти юстиції також розповіли дітям, що загальнонаціональний правовпросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» успішно надає юному поколінню правові знання. Зокрема, особливо актуальною для хлопчиків та дівчаток залишається тема протидії булінгу – явищу, що ганебно порушує права школярів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь