Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«ПРАВОВИЙ MessageBox» ІНФОРМУЄ УЧНІВ СУМСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ № 6

Дата: 12.12.2018 11:12
Кількість переглядів: 448

У Всеукраїнський тиждень права «ПравовийMessageBox», який розроблений юстицією Сумщини для розширення знань учнів про їх права, відправився до Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Фахівці юстиції не тільки уроками про права людини збагачують учнів правовими знаннями, діти ще й самостійно мають змогу отримати інформацію, яка їх цікавлять, підійшовши до наповненого правовою інформацією «MessageBox». Завдяки такому правовому  помічнику від юстиції школярі можуть дізнатися більше про протидію булінгу, бо кожен з дитинства повинен знати, що приниження інших неприпустима поведінка, а вчинення фізичного насильства є злочином за який настає кримінальна відповідальність. Також в ньому міститься інформація для батьків про те, як отримати аліменти на утримання дитини та про те, як поїхати з дитиною за кордон одному із батьків без згоди другого, який має заборгованість по сплаті аліментів.

З нагоди Всеукраїнського тижня права «ПравовийMessageBox» навчає хлопчиків та дівчаток ще й правам, що визначені Загальною декларацією прав людини.

Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь