A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«ПРАВОВИЙ MessageBox» ІНФОРМУЄ УЧНІВ СУМСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ № 6

Дата: 12.12.2018 11:12
Кількість переглядів: 404

У Всеукраїнський тиждень права «ПравовийMessageBox», який розроблений юстицією Сумщини для розширення знань учнів про їх права, відправився до Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Фахівці юстиції не тільки уроками про права людини збагачують учнів правовими знаннями, діти ще й самостійно мають змогу отримати інформацію, яка їх цікавлять, підійшовши до наповненого правовою інформацією «MessageBox». Завдяки такому правовому  помічнику від юстиції школярі можуть дізнатися більше про протидію булінгу, бо кожен з дитинства повинен знати, що приниження інших неприпустима поведінка, а вчинення фізичного насильства є злочином за який настає кримінальна відповідальність. Також в ньому міститься інформація для батьків про те, як отримати аліменти на утримання дитини та про те, як поїхати з дитиною за кордон одному із батьків без згоди другого, який має заборгованість по сплаті аліментів.

З нагоди Всеукраїнського тижня права «ПравовийMessageBox» навчає хлопчиків та дівчаток ще й правам, що визначені Загальною декларацією прав людини.

Юстиція – відкрита для людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь