A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Бажане свято у Вільшанському дитячому садку.

Дата: 14.12.2018 15:21
Кількість переглядів: 466

Дитячий садок- це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

Вільшанський дошкільний навчальний заклад, як  і багато інших, пройшов великий шлях становлення, накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, поліпшення матеріально- технічної бази.

І от свідченням таких позитивних зрушень було відкриття третьої вікової групи, яке відбулось в дитсадку 13 грудня.

На свято у садочок завітали  почесні гості, які постійно допомагають дитсадку, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь-які питання та розуміють проблеми дошкілля-  сільський голова Мельников М.В. та   начальник відділу освіти , молоді та спорту Токаренко О.І., а також запрошені: начальник відділу  культури Подоляка Л.М., працівники дитсадка, батьки вихованців, представники преси. 

Завідуюча дошкільним закладом спершу запросила гостей до музично- спортивної зали в якій також нещодавно закінчився ремонт, висловила слова вдячності всім хто  прийшов розділити таку подію. Гарно оформлена кімната, сучасний дизайн та щире привітання не залишили байдужими кожного. Потім запросила всіх відвідати нову групову кімнату.

 Всі приміщення викликали  велике захоплення у відвідувачів. Завідуюча ДНЗ звернулася зі словами подяки до сільського голови Мельникова М.В. за його фінансову підтримку, за поради та добре слово під час проведення ремонтних робіт. За розуміння та підтримку подякувала начальнику відділу освіти Токаренку О.І. Вони  не були байдужими до подій, що відбувалися в садочку, щоденно відвідували, підказували, допомагали вирішити проблеми.  Щирі слова вдячності були направлені для працівників дитсадка Косенка І.Г., Задерея Я.П., Громико В.М., Канівця С.М., Кучерука В.П., для працівника Вільшанського сільського Будинку Культури Вінніченка О.В., для працівників Вільшанської сільської ради та усіх працівників дошкільного закладу. Адже завдяки їх умілим рукам був проведений ремонт у дошкільному закладі і нарешті малеча,яка розділяла групу з вихованцями середнього дошкільного віку , отримала свою власну кімнату.

Також Тамара Миколаївна Святець завідуюча Вільшанським дошкільним навчальним  закладом подякувала  депутатам Вільшанської сільської ради Канівець Наталії Миколїівні та Коломієць Світлані Миколаївні за сприяння у придбанні телевізора для старшої групи та іграшок для третьої вікової групи.

             Надане було слово почесним гостям : Мельнікову М.В., який привітав усіх з відкриттям третьої вікової групи. Відмітив, що ремонт відбувся за рахунок бюджетних коштів та зроблений руками своїх працівників. Це дало змогу не витратити кошти на виготовлення проектно- кошторисної документації. На проведення даних робіт було витрачено близько 200 тис. грн . , також закуплені нові меблі на суму 93 тис. грн.  Висловив вдячність усім працівникам, привітав присутніх з відкриттям групи, побажав усім міцного здоров?я, невичерпної наснаги та енергії, миру й злагоди. Висловив сподівання, що і в подальшому дитячий садок буде наповнюватись дітками, а для їх комфорту та зручності в дитсадку будуть проведені ремонти групових кімнат на 2 поверсі та харчоблоці.

             Токаренко О.І. зичив дошкільному закладу достатку, процвітання та довголіття, працівникам- задоволення від їхньої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими,  розумними і не забувати дороги до Світлого Дому їхнього дитинства.

             Піднесений настрій, задоволення і водночас приємну тривогу викликала хвилина коли найменші дітки  переступили поріг своєї, щойно відкритої, кімнати. Якими оченятами дивилися вони на свою групу в якій оселилося безтурботне дитинство. Їх завели найближчі їм люди в дитсадку вихователь Тіщенко О.І. та помічник вихователя Кобзар С.М.

             Олена Іванівна подякувала усім за найкращий подарунок до Святого Миколая, окрему та ще й добре оздоблену групову кімнату. Запевнила всіх що в ній ще довго звучатиме дитячий  сміх.

Наостанок, для присутніх гостей, вихованці дитсадка зробили музичний дарунок.

Дітки молодшої групи виконали таночок «Кап-кап-кап», вихованці старшої групи виконали пісню  «Про  дитячий садок» та  таночок «Веселі долоньки».

        Свято в дитсадку не залишило нікого байдужими. Адже дитсадок-це завжди свято ,  це своєрідний сад в якому вихователі вирощують, плекають, оздоблюють малят знаннями та уміннями жити і бути щасливими у цьому суперечливому світі, допомагають їм бути у злагоді із довкіллям та самим собою.  І сподіваються, що зерна доброти посіяні у садочку обов?язково проростуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь