A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ТИЖДЕНЬ ПРАВА ЗІБРАВ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ ЖІНОЧУ АУДИТОРІЮ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ

Дата: 17.12.2018 09:15
Кількість переглядів: 373

«Між нами дівчатами» або як жіноча аудиторія Сумського державного педагогічного університету зібралася за круглим столом разом з фахівцями юстиції Сумщини.

         Зустріч видалась теплою і дружньою, адже з першої хвилини зав’язалась жива розмова. Говорили на теми, які особливо цікаві сучасним жінкам та дівчаткам. Оформлення шлюбу, зокрема, в рамках сервісу Міністерства юстиції України «Шлюб за добу», зміна прізвища після одруження, оформлення документів про народження, в тому числі в пологовому будинку – все це навперебій цікавило майбутніх мам, дружин, а поки що – студенток юридичного факультету.

Співрозмовники дізнались про зручний офіс європейського зразка «Open Space», що вже майже півроку успішно діє в Сумах та перелік послуг, які можна в ньому отримати.

Багато питань стосувались Закону України #ЧужихДітейНеБуває та передбачених ним примусових заходів стосовно неплатників аліментів, які на сьогодні є продуктивними.

Не залишили без уваги і теми, які сьогодні користуються неабияким попитом серед громадян в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» - протидія домашньому насильству та булінгу в дитячих колективах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь