A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НА ПЕРШОМУ МІСЦІ – ПОТРЕБИ ДИТИНИ

Дата: 20.12.2018 08:32
Кількість переглядів: 400

Скеровувати кошти перш за все на потреби дитини та бути відповідальними батьками навчає юстиція Сумщини.

Заощадити на коштах дитини не вдалося мешканцю села Боромля Тростянецького району, який заборгував своїй дитині 13 тисяч гривень аліментів. Отримавши повідомлення про внесення боржника до Єдиного реєстру боржників аліментів та постанови про арешт коштів та майна, батько нарешті зрозумів наслідки несплати аліментів і негайно сплатив заборгованість.

Батько Роман з міста Суми ухилявся від сплати аліментів на утримання власної дитини та накопичив борг у сумі понад 24 тисячі гривень. До недобросовісного батька були застосовані фінансові санкції ІІ пакету Закону #ЧужихДітейНеБуває у розмірі більше 4 тисяч гривень та нараховано виконавчого збору понад 2 тисячі гривень. Та найдієвішим виявилося рішення про відмову у перетині державного кордону України, яке змусило батька згадати про свою дитину та сплатити заборгованість у повному обсязі.

29 тисяч заборгованих аліментів отримав від батька і Євген з Шосткинського району. Підставою сплати стало встановлення обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю, полювання, а також постанови про арешт майна та коштів боржника. Після проведення вказаних заходів, стягувачка повідомила, що заборгованість боржником сплачена.

Маючи серйозні важелі впливу на боржників, державні виконавці знаходять і далі знаходитимуть підхід до кожного – це все заради того,  щоб діти не залишились без батьківських коштів та новорічних подарунків.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь