A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ І ПРИКОРДОННИКИ ЗАВІТАЛИ ДО СУМСЬКИХ КАДЕТІВ З ПРАВОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ

Дата: 20.12.2018 08:34
Кількість переглядів: 373

Юстиція Сумщини продовжує поширювати правову інформацію у навчальних закладах. Цього разу фахівці юстиції та прикордонної служби завітали до сумських кадетів – особливих підлітків, які вже чітко визначилися у своєму бажанні служити Вітчизні.

Найперше, їм розповіли про Загальну декларацію прав людини, з часу прийняття якої виповнилося 70 років, яка залишається документом-орієнтиром і до сьогодні. Про права та обов’язки, закріплені Конституцією та законами України, а також про діяльність юстиції тареалізацію загальнонаціональногоправопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Представникприкордонної служби розповів цікаве про свою професію, щоденні справи і перспективи розвитку. Роз’яснив кадетам нові зміни в законодавстві, які стосуються виїзду дітей за кордон, а саме можливість дитини виїхати за кордон з одним з батьків без згоди другого, якщо він має заборгованість по сплаті аліментів, відповідно до розробленого Мін'юстом пакету законів #ЧужихДітейНеБуває.

Заключним фрагментом зустрічі став перегляд фільму про права і  рівність людей, адже це основне заради чого і здійснюється така вагома правопросвітницька робота.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь