A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

РОБОЧА МОБІЛЬНА ГРУПА - ПРАВОВИЙ ПОМІЧНИК ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ

Дата: 21.12.2018 12:09
Кількість переглядів: 338

Продовжує виконувати  свою місію робоча мобільна група у складі фахівців юстиції Сумщини та місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

Цього разу фахівці-юристи працювали у Мезенівській та Рясненській сільських радах Краснопільського району. Вони вкотре переконалися, наскільки потрібною є така форма  комунікації з громадянами.

Послухати правові новини і отримати відповіді на запитання, що турбують, зокрема, порядок надання субсидії, оренда земельної ділянки, оформлення спадщини та збільшення розміру аліментів – мешканці сіл радо прийшли до місця розташування мобільної групи.

Також сільських жителів повідомили про можливість отримати безкоштовні правові консультації, зателефонувавши за номером гарячої лінії – 0 800 213 103.

            Кінець року – час підводити підсумки, а вони більш ніж переконливі:         

на сьогодні масштабною інформаційною роботою в межах  реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» охоплені всі 18 районів Сумської області;

спільно з представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги працівниками управління юстиції здійснено понад 70 виїздів до населених пунктів області та забезпечено надання близько 25 адресних допомог, під час яких майже 6 тисяч громадян отримали кваліфіковану правову допомогу.

через телефонну «гарячу лінію» опрацьовано близько 700 дзвінків та громадянам надані актуальні консультації правового характеру.

Протягом року спеціалісти-правники відповідали на широкий спектр питань від громадян, серед яких: отримання спадщини, врегулювання спору, земельні відносини, стягнення аліментів, виконання рішення суду, протидія булінгу, домашньому насильству та безліч інших. На кожне питання надана кваліфікована вичерпна відповідь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь