Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПОВЕРНУВСЯ НА БАТЬКІВЩИНУ І ВРЕШТІ СПЛАТИВ ДОНЬКАМ МАЙЖЕ 150 ТИСЯЧ ЗАБОРГОВАНИХ АЛІМЕНТІВ

Дата: 27.12.2018 09:06
Кількість переглядів: 397

В той час, коли донька Дарина та Поліна чекали від свого батька з міста Суми піклування і підтримки, він спокійно працював закордоном і не переймався своїми батьківськими обов’язками.

Та, можливо, боржник не до кінця усвідомлював масштаби невиконуваного зобов’язання перед власними дітьми, адже борг сягнув 93 тисяч гривень. До того ж, державними виконавцями нараховано 50 % штрафу, що становить понад 46 тисяч гривень та 10 % виконавчого збору, а це – більше 9 тисяч гривень.

Коли неплатник повернувся на Батьківщину, на нього вже «чекали» заходи примусового характеру, передбачені двома пакетами ініціатив Мін'юсту з народною назвою #ЧужихДітейНеБуває. Зокрема, ряд заборон, серед яких і обмеження у праві виїзду за кордон.

Щойно батько, без зайвих докорів сумління, знову зібрався на заробітки, прикордонники повідомили йому про відмову в перетині державного кордону.

Ось так, вже не в змозі уникнути виконання батьківського обов’язку, горе-батько примусово сплатив весь борг, а це – майже 150 тисяч гривень.

Ця історія – наочне підтвердження неминучості виконання зобов’язання, а особливо – батьків перед своїми дітьми.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь