A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАВОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ ІСЛАМСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ЦЕНТРУ МІСТА СУМИ

Дата: 27.12.2018 11:19
Кількість переглядів: 412

Юстиція Сумщини у наданні адресної правової допомоги нікого не оминає своєю увагою. Цього разуфахівці юстиції завітали до Ісламського культурного центру міста Суми.

Серед питань, які виявили особливу зацікавленість у відвідувачів центру, були: оформлення спадщини, отримання аліментів, укладання та скасування договору купівлі-продажу, а також оформлення паспортних документів у національному вбранні мусульман.

Фахівці юстиції надали правові консультації з усіх питань, які цікавили присутніх, розповіли про основні напрями загальнонаціональногоправопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», який кожному надає можливість захистити свої права.

Особливу увагу приділили такому актуальному напрямку, як протидія домашньому насильству. Наголосили присутнім на тому, що насильство є неприйнятною поведінкою і воно не може виправдовуватися ніякими традиціями та звичаями. Повідомили жінок, де вони можуть отримати допомогу у разі, якщо постраждали чи стали свідком домашнього насильства щодо своїх близьких. Також в нагоді може стати номер Національної «гарячої» лінії– 116 123, який є цілодобовим та безкоштовним в межах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь