Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПЕРШІ НОВОРІЧНІ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ В ПОЛОГОВИХ БУДИНКАХ НА СУМЩИНІ

Дата: 08.01.2019 08:28
Кількість переглядів: 458

Під новорічний передзвін, зі щирими побажаннями гарної долі новонародженим громадянам країни та їхнім батькам працівники юстиції Сумщини видали 23 свідоцтва про народження безпосередньо в пологових будинках області.
Ця послуга, що стала вже доброю традицією для юстиції, продовжує користуватися популярністю у батьків, адже вона зручна і комфортна. І це підтверджують цифри.
За 2018 рік 80 % свідоцтв про народження від загальної кількості виданих перших документів малюкам всієї області видано в пологових будинках Сумщини.
Нагадуємо, завдяки Міністерству юстиції України в пологовому будинку можна не лише отримати свідоцтво про народження дитини, а й подати документи для реєстрації її місця проживання. Разом з тим, за бажання матусі, спеціалісти юстиції можуть надати фахову допомогу щодо порядку отримання соціальної допомоги.
Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь