A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

БОРГ МАЛЕНЬКИЙ, ПРОТЕ ПРОБЛЕМ БАГАТО

Дата: 16.01.2019 11:23
Кількість переглядів: 418

У сфері підприємницької діяльності дрібниць не буває, і на кожну проблемну ситуацію потрібно звертати увагу і вирішувати її вчасно.

На Липоводолинщині одне з сільськогосподарських підприємств почало активну підготовку до посівної кампанії 2019 року, і щоб підтримати себе у цей відповідальний період коштами звернулося за позикою до фінансової установи. Та довелося зіткнулося з вельми неприємною ситуацією – банк відмовив в отриманні кредиту у зв’язку з тим, що відомості про дане підприємство було внесено до Єдиного реєстру боржників.

Керівництво підприємства борг на користь фізичної особи в сумі майже 5 тисяч гривень погасило. Однак мораль цієї історії повчальна: навіть невеликий борг може перекреслити й зруйнувати ваші плани та ще й негативно вплинути на імідж компанії.

Так само невчасно сплачений судовий збір у сумі 320 гривень примусив похвилюватися жителя Тростянця. Спочатку він на цю суму уваги не звертав, отож, державні виконавці відкрили виконавче провадження і застосували всі механізми примусового характеру. Нічого не підозрюючи (всього 320 гривень), чоловік дуже здивувався, коли його зупинили працівники поліції і у зв’язку з тим, що на транспортний засіб накладено арешт, відправили авто на штрафмайданчик. Боржник миттю сплатив кошти, поповнивши державну казну ще й виконавчим збором та витратами на проведення виконавчих дій.

Бути дисциплінованими і уважними важливо, адже навіть незначні борги можуть стати причиною хвилювань та додаткових витрат.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь