Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА І СТУДЕНТИ-ЮРИСТИ СУМСЬКИХ ВИШІВ: ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ

Дата: 24.01.2019 16:36
Кількість переглядів: 402

Чергова зустріч у ході робочого візиту на Сумщину заступника Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлани Глущенко – спілкування з потенційними колегами в недалекому майбутньому – студентами-правниками сумських вишів.

В ошатній залі Конгрес-центру Сумського державного університету запанувала атмосфера зацікавленості і налаштованості на діалог.

Світлана Глущенко зазначила, що працювати у команді реформаторів, команді людей, які прагнуть позитивних змін і готові їх упроваджувати – велика честь і обов’язок. Органи юстиції зацікавлені у професіоналах нової генерації, амбітних, мислячих і креативних. І сьогодні у Мін'юсті працює так званий соціальний ліфт, молодь може подавати заявки на стажування і роботу. Всі посади заповнюються через конкурсний відбір, який відбувається відкрито і прозоро.

Керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун, вітаючи майбутніх спеціалістів, зазначила, що для студентів зустрічі з фахівцями у подібному форматі, безперечно, корисні. Між студіюванням професійної літератури юнакам та дівчатам цікаво поспілкуватись з людиною, яка власним прикладом переконує і додає їм впевненості у правильності обраної професії, її перспективності і важливості для суспільства.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь