A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА І СТУДЕНТИ-ЮРИСТИ СУМСЬКИХ ВИШІВ: ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ

Дата: 24.01.2019 16:36
Кількість переглядів: 374

Чергова зустріч у ході робочого візиту на Сумщину заступника Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлани Глущенко – спілкування з потенційними колегами в недалекому майбутньому – студентами-правниками сумських вишів.

В ошатній залі Конгрес-центру Сумського державного університету запанувала атмосфера зацікавленості і налаштованості на діалог.

Світлана Глущенко зазначила, що працювати у команді реформаторів, команді людей, які прагнуть позитивних змін і готові їх упроваджувати – велика честь і обов’язок. Органи юстиції зацікавлені у професіоналах нової генерації, амбітних, мислячих і креативних. І сьогодні у Мін'юсті працює так званий соціальний ліфт, молодь може подавати заявки на стажування і роботу. Всі посади заповнюються через конкурсний відбір, який відбувається відкрито і прозоро.

Керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун, вітаючи майбутніх спеціалістів, зазначила, що для студентів зустрічі з фахівцями у подібному форматі, безперечно, корисні. Між студіюванням професійної літератури юнакам та дівчатам цікаво поспілкуватись з людиною, яка власним прикладом переконує і додає їм впевненості у правильності обраної професії, її перспективності і важливості для суспільства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь