A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«ПРАВОВИЙ MessageBox» ІНФОРМУЄ УЧНІВ ШКОЛИ № 8

Дата: 06.02.2019 08:17
Кількість переглядів: 358

Працівники юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» продовжують поширювати правову інформацію серед учнів та студентів навчальних закладів Сум. Цього разу фахівці установи з добрим помічником молоді «Правовим MessageBox’ом» відвідали учнів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

Впродовж цього тижня підростаюче покоління дізнається із інформаційних матеріалів пересувного правового помічника, що таке булінг, які види цькувань бувають та саме головне – як протидіяти такій ганебній ситуації, якщо ти став жертвою образника чи свідком булінгу. Також школярі ознайомляться з поняттям домашнього насильства, його видами та дізнаються як і де отримати допомогу в разі виникнення подібних випадків.

Крім того, фахівці юстиції підготували й правову інформацію для батьків, зокрема, щодо розробленого Мін’юстом пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, де приведені основні зміни стосовно отримання аліментів, їх розміру, санкцій за несплату грошової допомоги та механізму захисту прав дітей та жінок.

Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь