Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«ПРАВОВИЙ MessageBox» ІНФОРМУЄ УЧНІВ ШКОЛИ № 8

Дата: 06.02.2019 08:17
Кількість переглядів: 391

Працівники юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» продовжують поширювати правову інформацію серед учнів та студентів навчальних закладів Сум. Цього разу фахівці установи з добрим помічником молоді «Правовим MessageBox’ом» відвідали учнів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

Впродовж цього тижня підростаюче покоління дізнається із інформаційних матеріалів пересувного правового помічника, що таке булінг, які види цькувань бувають та саме головне – як протидіяти такій ганебній ситуації, якщо ти став жертвою образника чи свідком булінгу. Також школярі ознайомляться з поняттям домашнього насильства, його видами та дізнаються як і де отримати допомогу в разі виникнення подібних випадків.

Крім того, фахівці юстиції підготували й правову інформацію для батьків, зокрема, щодо розробленого Мін’юстом пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, де приведені основні зміни стосовно отримання аліментів, їх розміру, санкцій за несплату грошової допомоги та механізму захисту прав дітей та жінок.

Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь