A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«СТОП БУЛІНГ!»: АКТИВНА ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ КРОКУЄ СУМЩИНОЮ

Дата: 11.02.2019 08:21
Кількість переглядів: 381

З цього тижня, в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», розпочалася активна інформаційна кампанія, викликана посиленням законодавства за вчинення булінгу, яка націлена викорінити явищебулінгу зі свідомості та життя школярів.

З цією метою працівники обласної юстиції відвідують сумські школита проводятьуроки правових знань під гаслом «Стоп булінг!», залучаючи до заходів психологів.

Заходи проходять в цікавій для підростаючого покоління формі. Під час уроків діти самостійно визначають поняття булінгу, його класифікацію, вчяться відрізняти цькування від типових конфліктів та визначати формулу, яка допоможе їмправильно відреагувати на дії булера. Працівники установи наголошуютьслухачам, що не варто соромитися зізнатися іншим, що ви або хтось страждає від цькування. Необхідно повідомити керівництво навчального закладу про ситуацію, що склалася і вимагати вжиття заходів щодо припинення цькування.

Школярі активно приймають участь в обговорюваннях, задаючи хвилюючі їх питання фахівцям юстиції.Дітипогоджуються з працівниками установи, що #БулитиНеКруто.

Захищай свої права разом з Мінюстом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь