Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА В СУМСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 11.02.2019 08:23
Кількість переглядів: 428

Фахівці юстиції разом з юристами центру з надання безоплатної правової допомоги завітали з консультаціями до Сумського району, зокрема до Юнаківської та Кіндратівської сільських рад. 

Під час візиту особливий інтерес у громадян викликали питання щодо сплати аліментів, виплат дітям війни, субсидій, а також щодо спадкування, в тому числі порядку реєстрації речових прав на нерухоме майно за спадкодавцем, обговорювали алгоритм дій у разі пропущення строку для прийняття спадщини й розподілу спадкового майна між спадкоємцями. Крім того, від жителів району надходили питання щодо трудового законодавства, зокрема скорочення штатів.

Варто зазначити, що такі виїзди мобільної групи в міста чи села області вже стали доброю традицією, яку, до речі, жителі Сумщини активно підтримують про що свідчать позитивні відгуки громадян.

Юстиція – відкрита для людей!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь