A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

83 НОВІ РОДИНИ СТВОРИЛО НА СУМЩИНІ # КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ

Дата: 15.02.2019 15:24
Кількість переглядів: 515

Закохані, усміхнені, радісні і зі щасливим блиском в очах – проект Міністерства юстиції #КоханняПозаЧасом 2019 поєднав долі 83 пар на Сумщині. З них 39 пар молодят одружилося в Сумах, в Конотопі взяли шлюб  9 пар закоханих, у Шостці створили 6 родин.

            Більше того, молодята у День всіх закоханих робили романтичні подарунки один-одному у вигляді подачі заяв про реєстрацію шлюбу. Так, в Сумах освідчилися 28 пар, в Конотопі подали 2 заяви, в Шостці мають намір одружитися 2 пари молодят, взагалі на Сумщині 37 пар створили незабутні спогади для майбутніх поколінь.

            Не залишилися без романтичних подарунків в цей день і родини, які вже мають досвід сімейного життя. Новим, наповненим прекрасним настроєм і глибоким змістом, проектом #ДеньНародженняКохання, скористалися 3 родини.

            Вже другий рік поспіль завдяки ініціативам Міністерства юстиції щасливі закохані Сумщини можуть забарвити день 14 лютого справжніми емоціями і особливою пам’ятною подією, поєднавши долю зі своєю половинкою.

            Бажаємо молодятам, щоб світла благодать оберігала їхні родини, в домі лунав дзвінкий дитячий сміх, а спільний шлях був легким і захоплюючим.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь