A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДОХТИРКИ ДО ЯМПОЛЯ: ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ПОШИРЮЮТЬ, ЩО #БУЛИТИНЕКРУТО

Дата: 19.02.2019 10:16
Кількість переглядів: 400

Заради обізнаності громадян щодо питання протидії булінгу фахівці юстиції Сумщини продовжують в межах загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» проводити інформаційні заходи в навчальних закладах навіть самих віддалених куточків області.

Так, впродовж минулого тижня працівники юстиціїпровели правові уроки з вихованцями районних інтернатів та закладів професійно-технічної освіти. Під час таких зустрічей підростаюче покоління не тільки дізналося, що таке булінг та розглянуло види цькувань, але й довідалося про відповідальність за випадки дитячої агресії. Окрім того, з передбаченими чинним законодавством покараннями ознайомились і педагогічні колективи та адміністрації навчальних закладів. До речі, за приховання випадків булінгу на керівників шкіл чекає штраф на суму від 850 до 1700 гривень абовиправні роботи на строк до 1 місяця з відрахуванням до 20 % заробітку.

Варто зазначити, що всі заходи проводились з урахуванням вікових особливостей дітей та в ігровій формі. Відверті питання та зацікавленість молоді в зазначеній темі вкотре доводять, що такі зустрічі є необхідними, бо відтепер підлітки знають, що булінг – це не круто!

Більше інформації на сайті – http://pravo.minjust.gov.ua/

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь