A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ: ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК МІНІСТРА & СТУДЕНТИ

Дата: 21.02.2019 16:36
Кількість переглядів: 398

Найперша зустріч у рамках візиту, зі студентами  Сумщини з перших хвилин наповнилася позитивом і бажанням почути одне одного.

Представляючи гостю, Першого заступника Міністра юстиції України Олену Сукманову, студентам, очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун зазначила, що студентство – це завжди енергія, це нестримне бажання змін.

 «Сьогодні студентство є нашим активним помічником у правопросвітницькій діяльності; ми надаємо студентам можливості стажування і наставництва; фахівці юстиції постійно йдуть в аудиторії з лекціями, щоб розкрити практичні моменти нашої роботи, – сказала Ірина Свистун. – У вас є можливість поспілкуватися з Першим заступником Міністра юстиції, почути не тільки про будні правової галузі, а й отримати відповіді на всі запитання, спілкуючись з успішною людиною».

Свій діалог зі студентами Олена Сукманова розпочала із запитання: «Що потрібно найбільше, щоб досягти успіху?» Молодь була активною, звучали відповіді: наполегливість, цілеспрямованість, впевненість.

«І професіоналізм, – сказала Перший заступник міністра. – І чим вищих посад ви досягатимете, тим вищий рівень професіоналізму вам потрібен».

А далі у форматі «запитання–відповіді» відбувся цікавий діалог про успішність і перспективи роботи не за кордоном, а в Україні, про патріотизм і особисті якості фахівця. Студенти сповна використали надану можливість поспілкуватися. Для когось ця зустріч  стала джерелом додаткової інформації про діяльність юстиції, комусь імпонувала динаміка розмови і професіоналізм спікера, хтось реально побачив себе у великій команді юстиції. Найголовніше, усі учасники зустрічі пройнялися енергією змін і можливостей для самореалізації.

«Мені імпонують такі зустрічі, без заштампованих запитань, зі щирим бажанням почути щось нове,– сказала Олена Сукманова. – Молодь – майбутнє країни, ми повинні показати їй перспективи, змотивувати для досягнення особистих успіхів заради успішності і благополуччя нашої держави».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь